Hoitopuoti Jasmiini
palvelut
   kasvohoidot
   kasvolymfa
   aromaterapia
   lymfahieronta
   mikroneulausterapia
 
Aromaterapia
 
Aromaterapia laukaisee lihasjännityksiä, helpottaa stressioireita ja rentouttaa kehoa ja mieltä.
 
Aromaterapeuttinen hieronta tehdään aitojen aitojen eteristen öljyjen sekoituksella. Eterisiä öljyjä saadaan kasvien eri osista; kukista, lehdistä, hedelmistä tai puusta. Öljyt vaikuttavat sekä ihon, että hajuaistin kautta.


Hoidon kesto 60 min.- 80 min./ alk. 65,- euroa

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan kokonaisvaltaisen luomuhoidon seuraavista hoitoteemoista:

Primavera hoidot
 
Harmony - Ruusuhoito
 
Aidon Ruusuöljyn ylellinen tuoksu ja ruusun hyvin monitasoiset hoitavat ominaisuudet tasapainottavat ja harmonisoivat sekä kehoa että mieltä. Hoitotuotteena mm. aitoja luomulaatuisia Ruusu- ja Tyrniöljyä.
Active - virkistävä hoito
 
Ihoa kosteuttava kylmäpuristettu jojobaöljy sekä hoitava vihreä tee -uute yhdessä piristävän Limetin ja lämmittävän Inkiväärin kansssa tuovat tullessaan puhdasta elämäniloa ja uutta energiaa.
Relax - Rentouttava hoito
 
Laventeli ja Vanilja rauhoittavat ja luovat sisäistä harmoniaa ja levollisuutta kiireiseen päivääsi. Oivallinen stressin kesytyshoito.
Body Line - Kiinteyttävä selluliittihoito
 
Katajanmarjaöljy vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja nesteaineenvaihduntaa. Merilevä puolestaan ravitsee ja kosteuttaa ihoa sekä lisää ihon elastisuutta. Luomulaatuinen aprikoosinkiviöljy sisältää runsaasti A-vitamiinia, mineraaleja ja rasvahappoja auttaen ihoa uusiutumaan.
       etusivu   |   palvelut   |   tuotteet   |   lahjakortti   |   yhteystiedot   
110648 | Copyright © 2008-2022 Hoitopuoti Jasmiini