Hoitopuoti Jasmiini
tuotteet
   Shankara BioRegenis
 
Shankara BioRegenis-ihonhoitosarja
 
Taiteilija Helena Lindgren suosittelee Shankaran tuotteita
 
Upea luonnonmukainen ja yksilöllinen ihonhoitosarja.

Sarjan tuotetehokkuus perustuu luonnon omiin aktiiviaineosiin ja intialaisen Auyerveda-perinteen tietoon nuorekkaana pysymisestä. Tuloksena on ylivoimaista muodonmuutosta iholle.
Avainasemassa tuotevalikoimassa on ainutlaatuinen, energisoitu ja ihoa uudistava ravinneyhdiste Regenesis Energen Biocomplex, joka sisältää luonnon runsasenergista ATP:tä (adenosiinitrifosfaattia). ATP:llä on tärkeä rooli solujemme solujemme hyvinvoinnissa,koska iän myötä solujemme omat ATP-määrät vähenevät.

BioComplex ravinneyhdiste sisältää myös harvinaisia energian superjohdattimia homeopaattisessa muodossa kuten kultaa, rodiumia ja iridiumia jotka huipentavat tuotteiden sisältämien ainesosien tehokkuuden. Tämä ainutlaatuinen ravinneyhdiste saa aikaan yhdessä muiden luonnonmukaisten ja aikaansa edellä olevien aineosien kanssa nuorekkaan hehkeän, tasapainoisen ja kauniin ihon. Ihonhoitosarja ei sisällä keinotekoisia kemikaaleja. Suurimmalla osalla tuotteista on PETA:n (People for the Ethical Treatment of Animals) myöntämä vegaanisertifikaatti.

Ihonhoitosarjan tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion maailmalla. Tuotteiden verratonta laatua arvostavat myös lukuisat alan kansainväliset asiantuntijat.

Monet Hollywood tähdet hoitavat ihoaan sarjan tuotteilla, koska ne hoitavat sekä kehoa että mieltä.


       etusivu   |   palvelut   |   tuotteet   |   lahjakortti   |   yhteystiedot   
109725 | Copyright © 2008-2022 Hoitopuoti Jasmiini