Hoitopuoti Jasmiini
tuotteet
   Shankara BioRegenis
 
Shankara BioRegenis
 
Ravitse kauneuttasi - Shankaran viisivaiheinen ohjelma
 
Vaihe yksi: Puhdista

Kaikissa Shankaran puhdistustuotteissa on tasapainoinen PH, joka ylläpitää ihon luontaista suojaavaa hapanta pintakerrosta. Puhdistustuotteiden valmistukseen on käytetty puhtaita,luonnosta peräisin olevia aineosia, jotka on yhdistetty kirkastaviin, ravitseviin ja erittäin uudistaviin aktiiviaineosiin.

Vaihe kaksi: Kuori

Shankaran kuorinta jalostaa ihon koostumusta samalla kiihdyttäen sollujen uudistumista ja kollageenin tuotantoa. Nämä kaikki ovat keskeisiä nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi.

Vaihe kolme: Eheytä

Soluaktivoija-tuotteissa on ihoa tehokkaasti uudistavia kasvi- ja leväuutteita sekä aminohappoja, jotka tukevat ihon eheytymistä ja hidastavat ikääntymistä.

Vaihe neljä: Uudista

Shankara ATP-soluseerumi laittaa liikkeelle prosessin ihon ikääntymistä vastaan voimistamalla ihosolujen aineenvaihduntaa. Tämä tapahtuu kollageenin tuotannon kiihdyttämisellä, kosteutuksella sekä syväkudoksen hapenottokyvyn parantamisella. Nämä ovat terveen ihon edellytykset.

Vaihe viisi: Suojaa

Shankaran kosteuttavat tuotteet koostuvat uudistavista uutteista ja eterisistä öljyistä, jotka parantavat ihon hapenottokykyä ja imeytyvät ihoon tasapainottaen sitä tehokkaasti. Ne poistavat kuona-aineita ja hidastavat ikääntymistä. Kaikki Shankaran kosteustuotteet antavat iholle kohtuullisen ja luontaisen UV-suojan.
       etusivu   |   palvelut   |   tuotteet   |   lahjakortti   |   yhteystiedot   
106409 | Copyright © 2008-2022 Hoitopuoti Jasmiini